Despre noi

La Rentsilvania iti oferim posibilitatea de a alege masina care-ti place si sa te bucuri de ea ca si cum ar fi a ta personala!

Suntem o companie care inchiriaza masini din 2015, atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, avand doua puncte de lucru, unul la 3 min de centrul orasului iar al doilea este la Aeroportul Satu Mare. Pentru ca ne dorim ca experienta ta sa fie cat mai buna si sa acopere nevoile tale, iti punem la dispozitie mai multe categorii de masini, de la cele medium la cele premium – autoturisme, microbuze de persoane 6+1 si 8+1 si autovehicul transport marfa 3.5 tone.

Venim in intampinarea necesitatilor tale cu branduri de top: BMW, Volkswagen, Renault, Skoda, Seat, Peugeot sau Ford.

Fiind constant preocupati de imbunatatirea serviciilor noastre am plecat la drum cu 7 masini, iar in prezent, avem o flota de 23 de masini, cu dotari diferite, in functie de profilul clientilor nostri. Indiferent ca e vorba de o calatorie in interes de serviciu sau o excursie impreuna cu familia, avem masina potrivita, gata de drum, in orice moment ai nevoie de ea.

De ce Rentsilvania?

Procesul de inchiriere e foarte simplu. Alege masina cu care vrei sa pleci la drum si alte optiuni extra si de restul ne ocupam noi. Iti vom confirma in cel mai scurt timp posibil rezervarea si te vom astepta sa-ti predam cheile acesteia.

Suport 24/7. Pentru a fi mereu la indemana clientilor nostri le oferim suport constant 24/7, inainte, in timpul si dupa calatoria lor.

Realizam transferuri de la cele mai importante aeroporturi din Transilvania si Ungaria.  Pentru ca stim cat de important e timpul tau pentru tine, realizam transferuri de la urmatoarele aeroporturi: Baia Mare, Cluj-Napoca, Oradea, Timisoara, Debrecen si Budapesta.

Impreuna punem lumea in miscare!